Vesti
Žuta štampa
ALEN SAVIĆ DEMANTUJE: Maja je luda, nismo imali seks i nije trudna
28.01.2014. 20:00
Izvor: Kurir
ALEN SAVIĆ DEMANTUJE: Maja je luda, nismo imali seks i nije trudna
Slala mi je preteće poruke da će me uništiti jer se bavim nelegalnim poslovima, da je zvala ministarstvo i svog prijatelja Ivicu Dačića
Sve negira.
Alen Savić tvrdi da nikada nije imao seksualne odnose s Majom Nikolić. On za Kurir objašnjava da je zbog jednog prijatelja pristao da izigrava pevačicinog dečka kako bi ona uspela da povrati sina Lazara, koga je pre dve godine sud dodelio ocu Vuku Kandiću.
- Preksinoć mi je slala preteće poruke da će me uništiti jer se bavim nelegalnim poslovima, da je kontaktirala ministarstvo i svog prijatelja Ivicu Dačića.
Dostaviću vam celu konverzaciju kad dođem u Beograd. Nikad se nismo ni poljubili, a kamoli imali seksualne odnose. Zaista sam želeo da joj pomognem izigravajući za javnost njenog dečka ne bi li povratila sina. Ne bih voleo da vam iznosim ružne stvari o njoj, ostaviću to za drugi put. Razveden sam već dve godine i imam sina koji će uskoro napuniti šest godina, a Katarina mi je bivša devojka i s njom sam u sjajnim odnosima.
U Holandiju sam otišao jer mi u Beogradu nije dala mira. Plašio sam se da će mi nešto napakovati, kao što je radila bivšem dečku. Ona mi je sama pričala kako je platila nekim ljudima da njenom bivšem bace bombu u kola - priča Savić i dodaje da je Maji potrebna psihijatrijska pomoć:
- Ona nije loša osoba, ali potrebna joj je psihijatrijska pomoć, koju sam joj ponudio kod mene u Holandiji. Ona je to odbila.