Vesti
Sport
Vujošević o pojačanju: Stići će kad se odlučimo
30.01.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Vujošević o pojačanju: Stići će kad se odlučimo
"... Ne može pre toga", poručio trener Partizana. Ipak, smatra da bi novi igrač trebalo da bude brzo pronađen i angažovan.
U pripremi utakmice protiv Lokomotive Kubanj, stručni štab Partizana primoran je da razmišlja i dovođenju igrača koji će odmah pružiti doprinos timu.
Crno-beli su prošle nedelje u Izraelu ostali bez Dragana Milosavljevića do kraja sezone, a u ponedeljak i bez Milenka Tepića, nedelju dana.
Trener Partizana Duško Vujošević pozvao je navijače da u petak podrže njegov značajno oslabljeni tim. Objasnio je i šta bi za njega bila pobeda u toj utakmici.
"U najvećem broju slučajeva ekipa pruži svoj maksimum. Kada to vidim, ja sam zadovoljan. Želimo uspeh više od bilo koga, ali moramo biti realni u pripremi utakmice i pripremi javnosti za utakmicu... Specifična je situacija", objasnio je trofejni stručnjak.
Vujošević je rekao da su svi u klubu posvećeni poslu i da naporno rade. Igrači vredno treniraju, a stručni štab pokušava da što pre pronađe pojačanje.
"Pojačanje će stići kada se odlučimo ko to može da bude. Ne može pre toga. Nisam čovek koji ima veliku kulturu poznavanja američke košarke. Videćemo. U svakom slučaju, neka rešenja moramo brzo pronaći", rekao je trener Partizana.
Sudeći prema njegovim rečima, Milenko Tepić će biti spreman za nastup protiv FMP Železnika u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, sledećeg petka.
"Tepić nema rupturu mišića, samo istegnuće zadnje lože. Prema lekarskim procenama, to je najmanje sedam dana odsustva".
Prethodnih dana je bilo reči i o problemu Žofrija Lovernja.
"On ima određene probleme sa žuljevima, koji bi se možda mnogo lakše i ranije rešili da je mogao da napravi pauzu. Došao je u fazu da trpi bol i da ga to ometa u maksimalnom kvalitetu rada i na treningu i na utakmici. On će biti u timu (protiv Lokomotive) i pomoći će najviše što može".
Vujošević je ocenio i da Partizan dočekuje Lokomotivu u momentu koji "nije optimalan".
"Još nismo nadomestili povredu koju je doživeo Milosavljević, u smislu pronalaženja igrača koji bi na izvestan način mogao da je kompenzuje. Cilj je da se osposobimo i da oni koji su ostali ekstraordinarnom borbenošću nadoknade to što je Gagi predstavljao ovoj ekipi", podvukao je trener šampiona Srbije.