Vesti
Žuta štampa
Briga je za formalnosti
KRISTINA KOVAČ: Dečka ću voleti do kraja života, ali neću se udati za njega
04.02.2014. 20:00
Izvor: Kurir
KRISTINA KOVAČ: Dečka ću voleti do kraja života, ali neću se udati za njega
Danijel i ja planiramo da se volimo do kraja života i to jedino što je važno, sve ostalo će doći ili neće, rekla je pevačica
Uspešna kantautorka Kristina Kovač jedna je od najintrigantnijih sudija u aktuelnom takmičenju „X faktor“,koja je svojom otvorenošću i britkim komentarima mnogo puta iznenadila javnost. U želji da jasno iskaže svoje stavove, ova poznata muzičarka nije se libila da uđe u otvoreni sukob sa ostalim članovima žirija, a svoje mišljenje uvek brani sa velikom strašću.

Lepa brineta tvrdi da njeni najbliži dobro poznaju tu njenu osobinu, a naročito njen partner Danijel Brakus, koji joj je u svemu najveća podrška. Iako su udugogodišnjoj skladnoj vezi, Kristina tvrdi da ne razmišljaju o venčanju jer im nisu važne formalnosti i dobro znaju da će biti zajedno celog života. Najbolje društvo im je njena petogodišnja kćerka Tara, koju je dobila sa Igorom Perovićem, nekadašnjim članom sastava „Plejboj“.

"On mi je odlična podrška jer je do te mere nesebičan da nikad nema zamerke. Prilagođava se svakoj situaciji i mnogo pomaže Tari da prebrodi ovaj period u kome sam ja manje prisutna u njenom životu. Vrlo je strpljiv i revnosno joj objašnjava da tako mora da bude, da i druge mame rade i da je ona zapravo imala veliku sreću da joj majka bude pet godina stalno uz nju. Meni je jedino žao što kada podelim vreme na „X faktor“ i Taru, za Danijela gotovo ništa ne ostane", rekla je Kristina.

"Jednostavno, kada pričam o njemu, zvučim nerealno i nestvarno. Međutim, on je potpuno drugačiji od svih muškaraca koje sam ikada upoznala po tome što u njemu nema nimalo egoizma i sebičluka. Darežljiv je, nežan, pažljiv, poseduje sve one najlepše osobine koje žena očekuje od muškarca. Zato je Danijel čovek mog života i čini me srećnom ženom", objasnila je Kovačevićeva, koja je otkrila da će ga voleti do kraja života, ali da neće biti venčanje.

"Mi planiramo da se volimo do kraja života i to jedino što je važno, sve ostalo će doći ili neće. Već sada, on,Tara i ja živimo kao porodica i volimo se najviše na svetu.

Željko i ja samo potpuno različiti

Najčešće ste se sukobljavali sa Željkom Joksimovićem. Jesu li vaša razilaženja zaista tako velika?

Svako neslaganje sa Željkom Joksimovićem je autentično jer smo oboje veoma strastveni u iznošenju svogmišljenja. Čula sam priče da nam je produkcija naredila da se sukobljavamo, što je neistinito. Ja sam lošaglumica da bih tako nešto mogla da iznesem.

U čemu je suštinski problem sa njim?

Nas dvoje smo potpuno različiti, pa imamo i suprotne stavove o mnogim stvarima