Vesti
Sport
Novi peh za Partizan - i Kinzi propušta Kup!
05.02.2014. 20:00
Izvor: RTS
Novi peh za Partizan - i Kinzi propušta Kup!
Problemima Partizana i Duška Vujoševića nema kraja – Terens Kinzi je povredio skočni zglob na meču sa Cibonom u Zagrebu a naknadne analize su pokazale da će morati da miruje deset dana! To znači da će propustiti predstojeći finalni turnir Kupa Radivoja Koraća.
Novi peh za crno-bele - Amerikanac Terens Kinzi povredio se na meču protiv Cibone i pauziraće narednih deset dana.
Američki košarkaš je povredio skočni zglob u uvodnim trenucima poslednje četvrtine i prema prvim informacijama propustiće finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, koji će od 6. do 9. februara biti održan u dvorani "Pionir".
Kinzi je posle jednog duela u "Draženovom domu" morao da izađe sa terena, ali se ubrzo vratio. Međutim, povreda je učinila svoje i do kraja utakmice nije imao mnogo uticaja, pogotovo u napadu. Pod znakom pitanja je i Kinsijevo učešće u meču 6. kola Top 16 Evrolige protiv Žalgirisa u Kaunasu (13. februar).
Trener crno-belih Duško Vujošević ne može da računa na Davisa Bertansa, Lea Vestermana i Dragana Milosavljevića, dok bi Milenko Tepić i Nemanja Bezbradica, koji su propustili duel u Zagrebu, trebalo da budu spremni do petka i četvrtfinalnog meča kupa protiv FMP iz Železnika.