Vesti
Sport
Mega Vizura i Široki, za primer svima
24.02.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Mega Vizura i Široki, za primer svima
Subotnji međusobni meč zbližio je srpski i bosanskohercegovački klub i predstavio fer-plej u svom najlepšem obliku.
Brza reakcija osoblja KK Široki i zabrinuta lica publike u "Pecari" pri padu Vasilija Micića u subotu uveče poslali su pozitivnu sliku Jadranske lige u celu Evropu.
Talentovani košarkaš doživeo je potres mozga tako što je u prvoj četvrtini preleteo protivničkog igrača i "tresnuo" o parket. Na svu sreću, bez posledica.
Portparol smederevskog kluba Tamara Matković iste večeri je otkrila da je lekarska služba Širokog brzo reagovala i pobrinula se za Micića.
Mega je na kraju izvojevala pobedu i dobila sportsku čestitku rivala, kome je svaki bod i te kako važan.
Mega Vizura poslala je u ponedeljak pismo na adresu kluba iz Bosne i Hercegovine, koje prenosimo u celosti:
"Poštovana gospodo,
Koristimo ovu priliku da vam se zahvalimo na zaista jedinstvenom tretmanu, koji ste pružili našem klubu, prilikom gostovanja u vašem gradu.
Ovaj klub nema dugu tradiciju, ali želimo da istaknemo da u desetogodišnjoj istoriji kluba, nismo naišli na srdačniji i prijateljskiji doček. Apsolutno sve pohvale i zahvalnost za ljude iz ljude u rukovodstva, medicinsku službu, zaposlene u hotelu... Sve ovo dobija na težini ako se zna da je vaš klub izgubio jednu izuzetno važnu utakmicu, a ta činjenica ni najmanje nije uticala na odnos prema gostujućem timu. Zaista, u današnje vreme, za svaku pohvalu.
Uz još jednu zahvalnost za istinski ugođaj, koji ste nam pružili, takođe koristimo ovu priliku da vam poželimo dobre igre u nastavku sezone, opstanak u ABA ligi, kako bi, nadamo se, zajedno družili i sledeće godine".
Klub iz Širokog Brijega odgovorio je na svom Twitter profilu:
"Hvala dragi prijatelji, SRETNO u nastavku sezone".