Vesti
Žuta štampa
ANA BEKUTA: Mrka me prosio već 3 puta!
27.02.2014. 20:00
Izvor: Kurir
ANA BEKUTA: Mrka me prosio već 3 puta!
Ako me zaprosi na koncertu, sigurno ga neću odbiti pred 4.000 ljudi, rekla je kraljica narodne muzike
Ljubav između Milutina Mrkonjića i pevačice Ane Bekute odavno nije tajna, a počelo je i da se šuška da će političar svoju dragu i zaprositi 13. marta, tokom njenog koncerta u Sava Centru.
"A otkud znate da on mene već nije zaprosio? Jeste, i to tri puta", bila je tajanstvena pevačica, a potom otkarila da će ako je zaprosi sigurno pristati.
Milutin je čovek mog života i moja najveća ljubav. Za ove dve godine uverila sam se da je zaista uz mene i da je odan i predan. Taj papir zaista ne znači ništa. Ako me zaprosi na koncertu, sigurno ga neću odbiti pred 4.000 ljudi", rekla je kraljica narodne muzike.
Reči hvale nije štedeo ni Mrkonjić, koji zahvaljuje sudbini što ih je spojila.
"Ana je moja najveća ljubav mog života. Osvojila me je ozbiljnim odnosom prema poslu, prema životu, time koliko brine i bori se za svoju porodicu, za sina i unuke. Moja Ana je savršena i besprekorna žena i svaka joj čast. Zaprosiću je ove godine jer zaslužuje da bude udata i da ima muškarca do kraja života", rekao je Milutin, koji se još uvek nije zvanično razveo od svoje zakonite supruge.
"Nema tu ništa čudno. Jedini koji imaju pravo da nešto kažu jesu njegova i moja porodica. On u tom braku, osim fiktivno, nije deset godina pre mene. Ja sam njega upoznala kao slobodnog čoveka", napominje pevačica.