Vesti
Žuta štampa
LJUBAVNI TROUGAO: Kežman preoteo devojku Mariji Šerifović
01.03.2014. 14:00
Izvor: Kurir
LJUBAVNI TROUGAO: Kežman preoteo devojku Mariji Šerifović
Kurir došao do saznanja da je Marijina nekadašnja partnerka Džesi, dok je bila u ljubavi s njom, imala strastvenu vezu i s Matejom
Zbog Kežmana joj je srce bilo slomljeno.
Ljubavni tougao, laži i preljuba nisu ništa novo među domaćim javnim ličnostima. Međutim, aferu poput one u kojoj se svojevremeno našla Marija Šerifović teško da bilo ko pamti. U svojoj autobiografiji „Ispovest“ pevačica, između ostalog, piše i o velikoj ljubavi s partnerkom Džesi, ali i razočaranju i bolu koji joj je nanela varajući je.

Ludo zaljubljen
- Mnogo me je povredilo kad sam saznala da je mesecima paralelno imala vezu sa mnom i jednim tipom. Što je najgore, tip s kojim me je prevarila takođe je javna ličnost. To nisam mogla da joj oprostim i tada je naša veza pukla - napisala je Marija, a gradski znalci odmah su otkrili o kojoj javnoj ličnosti i kojoj devojci je reč. Naime, identitet Džesi poznat je redakciji Kurira, baš kao i njena veza s Matejom Kežmanom. I to, sad se ispostavilo, u vreme kad je bila s Marijom. Proslavljeni sportista već tada je digao ruke od svog braka sa Emilijom i uveliko planirao zajednički život s Marijinom Džesi.
- Mateja nije znao da je njegova ljubavnica u vezi s pevačicom, a ni na kraj pameti mu nije bilo da ima sklonosti ka istom polu. Uprkos tome što je svoju ljubav prema Džesi krio od novinara, njegovi i njeni prijatelji znali su za ovu vezu, pa čak i za zajedničku nekretninu koju su opremili i u kojoj su planirali da žive. Ipak, njihova ljubav je pukla, a Džesi je ostala i bez Marije, koja nije želela da joj oprosti neverstvo - kaže naš izvor.
Susret Marije i Džesi

Marija je tada bila razočarana, a svoju bivšu devojku srela je tek nedavno.
- Pre nepunih mesec dana Marija i Džesi srele su se na jednoj žurki. Tada su se srdačno pozdravile i glumile da je između njih sve u najboljem redu. Nijednim gestom nisu pokazale da su nekad bile u velikoj ljubavi koja se završila razočaranjem - završava naš izvor.
Mateja Kežman ostao je nedostupan za komentar, dok su iz Marijine PR službe poručili da ona ove navode neće komentarisati.
Mateja Kežman

Human, kao i uvek
KUPIO STAN OSMOČLANOJ PORODICI
Mateja Kežman učinio je još jedno veliko i humano delo - mnogočlanoj i siromašnoj porodici Saše i Kate Tiosavljević iz Novog Pazara, koji imaju šestoro dece, kupio je i poklonio stan u Novom Pazaru. Radosnu vest medijima je saopštilo bratstvo manastira Đurđevi stupovi, čiji je Kežman dugogodišnji prijatelj i najveći donator u akciji „Podignimo Stupove, obnovimo sebe“.