Vesti
Sport
Zvezda jača za Miloša Ninkovića
04.03.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Zvezda jača za Miloša Ninkovića
Vezista crveno-belih potvrdio da će biti spreman za subotnji meč protiv Napretka.
Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su u prva dva "prolećna" kola zacrtani plan. Ostvarili su dve pobede, zauzeli lidersku poziciju na tabeli i dočekuju nastavak sezone sa bodom prednosti u odnosu na Partizan.
Tim Slaviše Stojanovića odigraće naredna dva meča na svom terenu, protiv Napretka i Radničkog 1923, ojačan za Miloša Ninkovića.
Iskusni vezista i jedan od predvodnika crveno-belih biće u sastavu tima za predstojeće izazove, oporavljen od povrede.
"Radim punom parom. U dogovoru sa trenerom Stojanovićem odlučiću da li ću utakmicu protiv Napretka početi od prvog minuta ili ću ući sa klupe za rezervne igrače", izjavio je Ninković za klupski sajt.
Ljubimac Zvezdinih navijača otkrio je da je posle sedam uzastopnih ligaških trijumfa atmosfera u ekipi odlična i konstatovao da je tim konačno došao u situaciju da sam odlučuje o svojoj sudbini.
Ipak, on opominje i da je do kraja sezone ostalo još 13 utakmica i da je u igri još 39 bodova.
"Ništa još nismo uradili, osim što smo na dobrom putu. Nema mesta euforiji. Idemo iz utakmice u utakmicu, verujući u kvalitet koji posedujemo, ali i maksimalno respektujući sve rivale".
Crveno-beli će narednih 180 takmičarskih minuta odigrati na svom stadionu, protiv rivala iz Kruševca i Kragujevca.
"Naredna dva duela igramo pred našim navijačima, što nas stavlja u ulogu favorita. Međutim, ne upisujemo bodove unapred. Napredak i Radnički su u prethodnom kolu odigrali odličan susret, na kome je viđeno šest golova i mnogo dobrog fudbala. Oprez je neophodan", podvukao je Ninković.
On je ove sezone odigrao 20 takmičarskih utakmica, postigao tri gola, uz četiri asistencije.