Vesti
Žuta štampa
POMAMA ZA SRPSKOM PEVAČICOM: Hrvati će stadion i ulicu nazvati po Breni
06.03.2014. 20:00
Izvor: Kurir
POMAMA ZA SRPSKOM PEVAČICOM: Hrvati će stadion i ulicu nazvati po Breni
Lepu Brenu će doći da slušaju i vide obožavatelji iz Kladuše, Slovenije, Minhena, Austrije, pa i iz Srbije
Srpsku pevačicu Lepu Brenu, koja svoju regionalnu turneju započinje 8. marta, proglasili su najglamuroznijom ženom i najuspešnijom muzičkom divom na Balkanu. Ali tu nije kraj pomame za srpskom pevačicom.
Naime, Karlovčani razmišljaju da po njoj daju ime jednoj ulici ili stadionu na kojem će nastupati. Pevačica je nedavno izjavila da se neizerno veseli nastupima, a čini se da i nju obožavatelji očekuju s nestrpljenjem. Raduju joj se toliko da razmišljaju o tome da ulicu nazovu po njoj ili da preimenuju fudbalsko igralište na kojem će koncert biti.
Hrvati su srpsku pevačicu Lepu Brenu, koja svoju regionalnu turneju započinje 8. marta, proglasili najglamuroznijom ženom i najuspešnijom muzičkom divom na Balkanu.
Nagradu su joj dodelili zbog svih uspeha, ali i načina života i tereta sa kojim se svakodnevno nosi. Na svakom koraku u Hrvatskoj vlada “Brenomanija”, a gde god se pevačica pojavi, nastaje prava histerija. Svečana dodela ovog glamuroznog priznanja Breni će biti uručena uoči koncerta, 8. marta.