Vesti
Žuta štampa
Soraja: Tražim da suđenje sa Stanijom bude javno, svi će čuti šta imam da kažem!
18.03.2014. 20:00
Izvor: Press
Soraja: Tražim da suđenje sa Stanijom bude javno, svi će čuti šta imam da kažem!
Navikla sam da me proganjaju spodobe i rugobe, te takve ignorišem. Videćemo se na sudu, kaže Soraja najavljujući kontratužbu.
Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić već duže se prepucavaju uvredama. Vrhunac je bio Sorajin intervju u kojem tvrdi da je Stanija oralno zadovoljavala njenog druga Matiju, što je on tada potvrdio. Kasnije se, međutim, predomislio i povukao izjavu.
Bez obzira, dve starlete rešile su da okršaj ubuduće nastave preko nadležnih institucija. Ovaj trend je prva pokrenula Stanija
- Odlučila sam da presavijem tabak i da tužim Soraju, kao i novine koje su objavile da sam oralno zadovoljavala Matiju - rekla je Stanija, koja je planirala da tuži i Matiju.
Od te tužbe je kasnije odustala jer je on priznao da je sve izmišljotina u režiji Soraje. Stanija kaže da će suparnicu ipak goniti.
S druge strane, ni Soraja nije sedela skrštenih ruku, pa planira kontratužbu.
- Zahtevaću da suđenje bude javno kako bi svi čuli šta imam da kažem. Matija će se pojaviti na sudu, ali kao moj svedok, a ne kao Stanijin. Čuvam sve njegove poruke u telefonu, a kojima se dokazuje da je sve što sam izjavila istina. Za sve što kažem ili uradim, posedujem dokaze - kaže za „Blic“ Soraja Vučelić.
Kako sada stvari stoje, suđenje je sasvim izvesno, a ključni svedok u ovom postupku bi trebalo da bude Matija Jelinović oko koga je i nastala ova zavrzlama.
Obe starlete kažu da će on svedočiti u njihovu korist. On, pak, tvrdi drugačije.
- Ma kakav sud. Ne pada mi na pamet da se pojavljujem i neću biti ničiji svedok. Te dečje bolesti moraju da reše njih dve, a mene neka zaobiđu - kaže Matija.