Vesti
Sport
Lazović i Knežević na očekivanom hlađenju
20.03.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Lazović i Knežević na očekivanom hlađenju
Napadač Partizana i defanzivac Rada dobili su po dva meča suspenzije zbog međusobnog sukoba tokom prošlonedeljne utakmice. Odbačena žalba u slučaju Nikole Ninkovića.
Disciplinska komisija FS Srbije odredila je po dva meča suspenzije Danku Lazoviću i Srđi Kneževiću zbog fizičkog obračuna u prošlonedeljnoj utakmici 19. kola Jelen Superlige.
Njih dvojica sukobili su se posle gola Partizana, kojim je Partizan poveo 3:2 desetak minuta pre kraja, nakon što je Rad izjednačio posle 0:2.
Pošto su dobili direktne crvene kartone, a do sada nisu imali slične ispade, moglo je i da se očekuje da će kazna biti dva meča pauze.
Lazović će tako propustiti susrete Partizana sa Slobodom (kod kuće) i OFK Beogradom (u gostima), dok Knežević neće moći da igra za Rad protiv Radničkog 1923 (u Kragujevcu) i Slobode (u Uživu).
Komisija za žalbe FSS, kojom je predsedavao Marjan Rnić, odlučila je da odbaci žalbu Partizana na četiri meča suspenzije za Nikolu Ninkovića, tako da će on morati da pauzira i u naredne dve utakmice crno-belih.
Podsetimo, Ninković je kažnjen zbog crvenog kartona protiv Radničkog iz Niša, kada je udario igrača gostujućeg tima.