Vesti
Sport
Promene u Radu, odlaze Janković i Đoinčević
24.03.2014. 20:00
Izvor: RTS
Promene u Radu, odlaze Janković i Đoinčević
Posle otkaza Aleksandru Jankoviću, dosadašnjem treneru Rada, ostavku je podneo i Čedomir Đoinčević, sportski direktor superligaša sa Banjice. Novi šef stručnof štaba Rada biće Stevan Mojsilović, a promocija se očekuje u utorak.
Prema informacijama do kojih je RTS došao, FK Rad je smenio trenera Aleksandra "Profu" Jankovića, posle čijeg odlaska sa Banjice ostavku je podneo i sportski direktor "građevinara" Čedomir Đoinčević.
Jankovič je dobio otkaz od čelnih ljudi Rada, a odmah zatim ostavku je podneo i sportki direktor "građevinara" Čedomir Đoinčević.
"Janković je doveden na moj predlog i samim tim, kada su ga smenili bez mog znanja, ni meni više nije mesto u klubu. Novom šefu stručnog štaba i ljudima iz uprave želim sve najbolje, a na njima je obaveza da nam Rad ostave u supreligaškom društvu. Malo je ko očekivao da ćemo osvojiti i bod, a mi smo u seriji teških utakmica osvojili bodove koji su nas približili opstanku u ligi", izjavio je ekskluzivno za RTS legenda "građevinara" Čedomir Đoinčević.
Gotovo je sigurno da će naslednik profesora Jankovića biti Stevan Mojsilović, koji bi u utorak trebalo da bude promovisan u novog šefa stručnog štaba.