Vesti
Žuta štampa
Severina besna zbog alimentacije od "samo" 2.000 evra!
26.03.2014. 20:00
Izvor: Press
Severina besna zbog alimentacije od "samo" 2.000 evra!
Jadranka Sloković, Severinin advokat, rekla je da su zadovoljni što je dete pripalo majci, ali da će se žaliti na visinu alimentacije.
Na sudu u Zagrebu donesena je odluka suda o starateljstvu nad malim Aleksandrom Popovićem, sinom pevačice Severine Vučković i srpskog biznismena Milana Popovića po kojem Aleksandar ostaje kod majke, a Popović će moći dva puta mesečno da viđa sina. Osim toga, Milan će plaćati alimentaciju u visini od oko 200.000 dinara ili 2.000 evra.
Advokat Milana Popovića Ljubo Pavasović je rekao da se neće žaliti na odluku suda.
+ Nećemo se žaliti jer je bitna dobrobit deteta - rekao je Pavasović.
Severinin advokat Jadranka Sloković je izjavila da je zadovoljna što je dete pripalo majci ali da će se žaliti na visinu alimentacije.
- Zadovoljni smo što dete ostaje kod majke, to smo i tražili. Ali dete može ići i van Hrvatske na druženje s ocem, što po nama nije dobro, jer ne može biti bez majke po nekoliko dana. Alimentacija je premala, na to ćemo se žaliti. Nije to mali novac koji ne bi zadovoljio potrebe deteta, nego se radi o tome da otac i dete moraju da dele finansijsku sudbinu, a obzirom na to da su Popovićeve financije jake, smatramo da i naknada treba da bude veća - izjavila je Slokovićeva
Ona je još iz sudnice poslala Severini SMS poruku i rekla joj za presudu i dodala da je pevačica rekla da je zadovoljna prvim delom, a na drugi će se žaliti.
Ročistu je prisustvovao Milan Popović, a Severina nije stigla iz nepoznatih razloga. Ipak, nagađa se, da nije stigla zbog nedavne operacije noge zbog čega je još uvek na štakama.
Milan Popović i njegov advokat pre ročišta mirno su pijali kafu u blizini suda, a na pitanje kakvu presudu očekuju, rekao je da, bez obzira kakva bude bila, ona će biti u korist njegovog sina.
- To je najvažnije, ovo nije nikakav sukob već traženje najboljeg rešenja za mališana - rekao je Milan.