Vesti
Sport
Nikolić: Finale na Karaburmi!
28.03.2014. 20:00
Izvor: RTS
Nikolić: Finale na Karaburmi!
Šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić očekuje težak meč na Karaburmi protiv talentovanog tima OFK Beograda, ali poručuje da njegovi fudbaleri jedva čekaju da istrče na teren.
Trener Partizana Marko Nikolić tvrdi da crno-beli jedva čekaju da izađu na teren protiv OFK Beograda i nastave seriju od četiri vezane pobede u prvenstvu.
"Idemo na Karaburmu gde nas očekuje još jedan derbi i finale, oni su mlad tim, jako talentovan i nezgodan protivnik. Nema dileme da njihovi rezultati ne prate igru koju prikazuju, veoma smo motivisani i jedva čekamo da izađemo na teren. Očekujem isto to i od OFK Beograda, da bude motivisan kao i ostale ekipe protiv Partizana u drugom delu sezone", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
Nikolić je dodao da će Partizan igrati bez suspendovanih Branislava Trajkovića, Nikole Ninkovića i Danka Lazovića, dok su ostali zdravi i spremni za meč sa "romantičarima".
On je istakao da je zadovoljan dosadašnjim partijama, ali da je uveren da će crno-beli igrati još bolje u narednom periodu.
"Igrali smo borbeno i angažovano, kvalitet igre bio je na zavidnom nivou, ipak ne volim da ograničavam tim i siguran sam da uvek može bolje", poručio je Nikolić.
Na pitanje novinara da li ekipa oseće veći pritisak jer Crvena zvezda svoj meč protiv Voždovca igra dan ranije, Nikolić je rekao:
"Mi ne osećamo veliki pritisak, živimo za to da odbranimo titulu. Bilo bi korektno da se ti termini koriguju, ali adaptirali smo se na mnogo toga od početka prolećnog dela sezone".
Utakmica 21. kola Superlige Srbije između OFK Beograda i Partizana igra se u nedelju od 14.30 sati na stadionu na Karaburmi.