Vesti
Žuta štampa
FIJASKO: Mini Kostić otkazan nastup, došlo samo petoro ljudi
28.03.2014. 20:00
Izvor: Kurir
FIJASKO: Mini Kostić otkazan nastup, došlo samo petoro ljudi
Ljudima je bilo neprijatno, ali gore od prazne kafane nije moglo da im se desi. Užasno bi bilo da je Mina počela da peva u lokalu u kojem je bilo toliko malo ljudi
Nema kome da peva!
Folk pevačici Mini Kostić otkazan je nastup u jednoj poznatoj prestoničkoj kafani, i to samo sat pre početka svirke.
Iako je gostovanje uredno najavljeno, u kafani se neposredno pred početak nastupa pojavilo petoro ljudi, tek toliko da se popuni jedan sto.
Slabo interesovanje nateralo je menadžment, u čijem je sastavu i jedna poznata folk pevačica, da Mini saopšte da ne dolazi i da se svirka otkazuje.
- Ljudima je bilo neprijatno, ali gore od prazne kafane nije moglo da im se desi. Užasno bi bilo da je Mina počela da peva u lokalu u kojem je bilo toliko malo ljudi. Zbog toga su joj otkazali - kaže naš izvor blizak menadžmentu kafane.
Kostićevu je pozvala koleginica i saopštila joj da ne dolazi jer nema naznaka da će nastup biti posećen. Pevačica ju je bez reči saslušala i spustila slušalicu.
Pozvali smo Minu, koja nam je rekla da je nastup ona otkazala.
- Interesovanje je bilo odlično, ali zbog obaveza nisam mogla da nastupim - rekla je Mina. Budući da u kafani kažu da je više neće angažovati, biće da Mina prikriva istinu.