Vesti
Sport
Radonjić: Da pobedimo makar sa poenom razlike...
01.04.2014. 20:00
Izvor: RTS
Radonjić: Da pobedimo makar sa poenom razlike...
Košarkaši Crvene zvezde u sredu igraju prvi polufinalni meč Evrokupa protiv Uniksa, a trener crveno-belih Dejan Radonjić nada se makar minimalnoj pobedi u sjajnom ambijentu.
Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je pred meč sa Uniksom da bi bilo dobro da njegovi košarkaši zabeleže pobedu bar sa minimalnom razlikom u prvoj utakmici polufinala Evrokupa.
"Pošto opet igramo u odličnom ambijentu Arene, bilo bi dobro da budemo od njih bolji makar za jedan poen. Daćemo sve od sebe da postignemo najbolji mogući rezultat i moramo u odbrani da budemo na visini zadatka", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.
Zvezda u sredu od 19.30 dočekuje Uniks u Beogradskoj areni. Ruska ekipa važi za najjaču u Evrokupu ove sezone.
"Uniks je sjajan tim, a ove sezone izgubio je samo dva puta u utakmicama koje su bile bez većeg takmičarskog značaja. Oni dolaze u sjajnoj formi i treba da njihov kvalitet smanjimo na najmanju meru. Znamo da neće biti nimalo lako. Imamo ogromnu želju i ogroman motiv, i daćemo sve od sebe da budemo zadovoljni na kraju", rekao je Radonjić.
Trener beogradskih crveno-belih dodao je da će Ivan Radenović najverovatnije biti spreman za utakmicu iako ima problema sa povredom kolena.
Radonjić je prokomentarisao "prazne minute" u igri crveno-belih na poslednjih nekoliko utakmica.
"Ne slažem se da u poslednje vreme igramo slabije. Postoji ogromna razlika u odnosu na početak sezone, u pozitivnom smislu", bio je jasan Dejan Radonjić.
Prvi meč polufinala Evrokupa između Crvene zvezde i Uniksa, u rasprodatoj Beogradskoj areni, igra se u sredu od 19.30.
Kapije Arene otvaraju se u 17 časova, a Zvezda je pozvala navijače da navijaju fer i sportski, i da ne ubacuju predmete na teren. Najavljena je i rigorozna kontrola na ulazima.