Vesti
Sport
Ana startovala pobedom u Meksiku
02.04.2014. 20:00
Izvor: RTS
Ana startovala pobedom u Meksiku
Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Montereju (Meksiko) pošto je savladala Poljakinju Ursulu Radvansku sa 4-6, 6-3, 6-3. Janković i Petković uspešne u dublu.
Protivnica Ani Ivanović u narednoj rundi biće Aleksandra Vozniak iz Kanade koja je pobedila Meksikanku Marselu Zakarijas sa 3-6, 6-0, 6-1.
U drugo kolo turnira u Montereju, koji se igra za nagradni fond od 500.000 dolara, još juče se plasirala Jovana Jakšić. Njena naredna suparnica biće Tajlanđanka Luksika Kumkum koja je pobedila Dalilu Jakupović iz Slovenije sa 7-5, 6-0.
Jelena Janković i Nemica Andrea Petković uspešno su startovale na turniru u Čarlstonu u konkurenciji dublova, pošto su u prvom kolu pobedile američki par Lajzel Huber/Liza Rejmond sa 7:5, 2:6, 10:7.
Jelena i Andrea će u drugom kolu igrati protiv pobednica meča Rakel Kops-Džons/Abigejl Spirs (SAD) - Jarmila Gajdašova (Australija)/ Šaisai Ženg (Kina).
Srpska teniserka bila je slobodna u prvom kolu singla, a u nastavku turnira očekuje je meč protiv Amerikanke Loren Dejvis. Turniru u Čarlstonu igra se za nagradni fond od 710.000 dolara.