Vesti
Žuta štampa
Sebe ne doživljavam kao nedostižnu jer sam gladna ljubavi!
04.04.2014. 20:00
Izvor: Press
Sebe ne doživljavam kao nedostižnu jer sam gladna ljubavi!
Njeni prijatelji kažu da joj se udvaraju mnogi, ali da je ona poput teško osvojive tvrđave koji će pridobiti samo neki potpuno ostvaren i izuzetan muškarac.
U razgovoru za "Blic", Ceca kaže da veruje da će ljubav pronaći kada se najmanje bude nadala.
"Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili moje foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne juri i ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog.
Ceca priznaje da retko izlazi.
"Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijlani udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedotsižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača".
Folk diva otkriva da sa njom muškarci odmah znaju na čemu su.
"Tip sam žene koji ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko mene. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i iako mu se ne dopadne potencijlani udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji".
Ceca kaže da se njena dece, Veljko i Anastasija ne mešaju u njene izbore.
"Ali moja deca, kao i kompletna porodica, navijaju da nađem nekog uz koga ću biti srećna i ko će mi pružiti pravu ljubav".