Vesti
Sport
Andrija Živković za MONDO: Titula nije izgubljena
09.04.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Andrija Živković za MONDO: Titula nije izgubljena
Mladi fudbaler Partizana žali zbog remija sa Vojvodinom, ali podseća da ima još da se igra. O razgovoru sa Upravom ne želi da priča.
U Partizanu je trenutno turbulentan period, a tome je prilično doprineo remi sa Vojvodinom prošlog vikenda (1:1).
Pogrešna sudijska odluka u nadoknadi vremena omogućila je Novosađanima da izjednače iz penala, a razbesnela sve u Humskoj.
Među njima i talentovanog Andriju Živkovića.
"Nažalost sudija je svirao penal u 90. i nekom minutu koji nije postojao. Slažem se da smo mi loše igrali i da nije bilo sve kako treba, ali mislim da nije regularno da nam svira penal u 93. minutu ako on nije postojao", izjavio je Živković za MONDO.
Potom je još jednom priznao da crno-beli nisu odigrali na željenom nivou.
"Imali smo svoje šanse, ali ih nismo iskoristili, trebalo je da vodimo 2:0 ili 3:0 i da je bilo tako, ne bi do ovoga došlo. Nažalost, ispalo je tako kako je... Nesvesno smo se povukli, nismo znali u trenutku šta radimo. Trudili smo se da damo gol posle penala, ali bilo je već kasno".
Živković, ipak, tvrdi da atmosfera u ekipi nije poremećena.
"Nismo klonuli, treba da budemo jači nego ikad i trudićemo se da dobijemo narednu utakmicu".
Do kraja prvenstva ostalo je još osam kola, a Crvena zvezda ima tri boda prednosti u odnosu na Partizan. Mnogi kažu da je titula izgubljena?
"Ja kažem da nije", ne želi Živković da se preda.
Igrače Partizana u utorak su na treningu posetili navijači. Po nekim informacijama, razgovor nije bio baš prijatan, ali 17-godišnji krilni fudbaler to demantuje.
"Zahvalio bih im se što su nam pružili podršku i što su uvek uz nas, nadam se da će i dalje biti tako. Nije bilo pretnji".
Po saznanjima MONDA grupa igrača je u utorak razgovarala i sa članovima klupskog rukovodstva, a na sastanku je bio i Živković. On, međutim, dan kasnije nije želeo da priča o toj temi.