Vesti
Žuta štampa
Ana Nikolić molila dečka: Izbavi me odavde, spasi me od Ćazima!
18.04.2014. 20:00
Izvor: Pree
Ana Nikolić molila dečka: Izbavi me odavde, spasi me od Ćazima!
Nikolićeva u SMS-u preklinjala izvesnog Kneleta da je odvede daleko od albanskog biznismena Ćazima Osmanija.
Paraćinka je posle samo dvadeset minuta napustila žurku, koju je Saša Popović organizovao povodom pokretanja "Grand televizije". Ona je to učinila kad je shvatila da petnaestak metara od nje sedi njen bivši dečko Ćazim Osmani u zagrljaju nove devojke.
Pevačica sada ima novog momka, s kojim se na žurki neprestano dopisivala SMS-om. Fotoreporter "Blica" zabeležio je njihovu prepisku u kojoj Ana traži opravdanje od Kneleta zašto ju je pre nekoliko noći iznenada ostavio samu, a potom ga je zamolila da dođe po nju i odvede je sa žurke "Granda".
"Molim te, izbavi me odavdeeeee", piše u njenoj poruci.
Ana ja zatim otišla, a Ćazim je nastavio da se provodi.
- Nemam pojma zašto je Ana otišla. Više nemam ništa sa njom. Pitajte nju - rekao je Osmani s osmehom.
Osmani ipak nije želeo da otkriva detalje veze s Anom, osim što je priznao da su se sastajali nekoliko puta. On ne krije da je pre Ane impresionirao i druge pevačice, među kojima je navodno bila i Nataša Bekvalac.
- Volim žene, njih pitajte šta im se sviđa kod mene. Evo, ova pored mene kaže da joj se sviđa to što sam markantan. Kažu da nisu sa mnom zbog para, a i ja im ne poklanjam stanove i automobile. Čašćavam ih parfemima, nakitom, satovima i garderobom. Bogat sam čovek, imam dve ćerke i dva sina iz dva braka. Ne nameravam više da se ženim - rekao je Osmani za "Blic".