Vesti
Sport
Mojsilović: Mrđa je dao više golova nego naša ekipa, ali nećemo se predati
01.05.2014. 20:00
Izvor: Blic
Mojsilović: Mrđa je dao više golova nego naša ekipa, ali nećemo se predati
Trener fudbalera Rada Stevan Mojsilović rekao je da njegova ekipa može da se suprotstavi svima u Superligi Srbije, uključujući i Crvenoj zvezdi.
"Igra na našem najvećem stadionu je uvek posebna inspiracija za svakog igrača, idemo na Marakanu sa željom da se prikažemo u najlepšem svetlu. Način na koji igrači pristupaju obavezama i kako rade daju mi mirnoću i sigurnost da imam grupu fudbalera koja može da se suprotstavi svakome pa i lideru šampionata", rekao je Mojsilović.
On je podsetio na seriju od 12 pobeda crveno-belih na svom terenu i da je samo Donji Srem uspeo da ostane neporažen na Marakani.
"Moramo da budemo realni, Crvena zvezda ima najkvalitetniji tim. Samo je Mrđa postigao 17 golova što je više nego ceo naš tim koji je 16 puta zatresao mrežu. Neophodno je da izlečimo neke igrače, neke sačuvamo a pojedince osvežimo za narednu utakmicu sledeće nedelje protiv Donjeg Srema", dodao je Mojsilović.
Zvezda se nalazi na provm mestu na tabeli sa 62 boda, tri više u odnosu na Partizan, dok je Rad 14. sa 25 bodova. Utakmica 27. kola Superlige Srbije Crvena zvezda - Rad igra se u subotu od 19.30.