Vesti
Sport
Lazić: Protiv Cibone smo imali loš dan
02.05.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Lazić: Protiv Cibone smo imali loš dan
Bek Crvene zvezde Telekom u subotu (17.00) protiv Crnokose očekuje nastavak serije pobeda u Superligi.
Prvi deo domaće Superlige, u kojoj su za sada neporaženi, za crveno-bele se završava utakmicama protiv Crnokose u Pioniru i protiv Metalca u Valjevu, gde su prošle godine neočekivano izgubili.
Dejanu Radonjiću i njegovim izabranicima svakako je važno da su pobedom u "večitom" derbiju sprali sa kože loš osećaj zbog šokantne eliminacije u polufinalu ABA Fajnal fora.
"Dobro je što smo brzo posle toga imali novu jaku utakmicu. Bilo je neophodno da svima dokažemo da smo protiv Cibone samo imali loš dan. Na početku smo bili u evidentnom grču, ali smo pobedom nad Partizanom uspeli da se podignemo u najkraćem roku i vratimo samopouzdanje, neophodno za finiš sezone", rekao je Branko Lazić pred duel sa debitantima iz Kosjerića.
Crnokosa jednom pobedom iz pet kola nije najavila velike domete. Ni pre početka takmičenja je niko nije ubrajao u kandidate za visok plasman, tako da bi Radonjić u subotu mogao da pruži šansu i mlađim prvotimcima...
"Crnokosa dolazi potpuno rasterećena, sa ogromnim motivom. Nema sumnje da smo kvalitetniji tim, ali ne sme doći do opuštanja. Trudićemo se da nametnemo naš ritam i pobedimo", najavio je borbeni bek, koji je u trećoj četvrtini derbija bio jedan od kreatora povratka sa "minus 15".