Vesti
Sport
Terzić: Sloboda svakih mesec dana "istupa"!
05.05.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Terzić: Sloboda svakih mesec dana "istupa"!
Prvi čovek Zajednice Superlige kaže da Užičani svako malo prete istupanjem, traže smenu Karadžića, pa idu na pokajanje. Pozvao ih je da u sredu kažu šta im smeta.
Prvi čovek Zajednice Superlige, Zvezdan Terzić, oštro je reagovao na saopštenje koje je dan posle utakmice Napredak - Sloboda, stiglo iz Užica.
U njemu, besni predstavnici Slobode, zbog sudijskih odluka koje su kumovale njihovom porazu u Kruševcu, prete da će istupiti iz lige!
Tim povodom, Terzić je rekao:
"Sloboda svakih mesec dana piše saopštenja i preti izlaskom iz lige. To je radila i prošle godine, kada je gospodin Dragan Subotić podneo ostavke na sve funkcije u srpskom fudbalu i bio prvi potpisnik zahteva za smenu predsednika FSS, Tomislava Karadžića", izjavio je i potom se nadovezao.
"A, kada je zafalilo para, otišao je kod Karadžića na pokajanje".
Predstavnici svih klubova Superlige trebalo bi u sredu da se okupe u Staroj Pazovi. Terzić je pozvao Subotića da na tom mestu iznese sve ono što muči i njega i klub sa "Begluka".
"U sredu je zakazan Izvršni odbor Zajednice Superlige i Užičani imaju legitimnu šansu da sve primedbe iznesu pred takmičarskim organima i svim predstavnicima klubova", rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.