Vesti
Žuta štampa
Privedena Jelena Maćić zbog širenja panike u vanrednom stanju
22.05.2014. 20:00
Izvor: Press
Privedena Jelena Maćić zbog širenja panike u vanrednom stanju
Poznata srpska šminkerka Jelena Maćić privedena je u sredu na informativni razgovor u MUP 29 Novembar.
Naime, šminkerka se na Fejsbuku požalila da je na razgovor pozvana zbog širenja panike u vanrednoj situaciji.
Prenosimo vam Jelenin status u celini.
"Danas sam bila na informativnom razgovoru. Povod...širenje panike u vanrednoj situaciji. Kazna za to je...od 6 meseci do 5 godina! Ja sam sa tim ok. Jesu u pravu... ali... advokata sigurno uzeti neću! Pošteniji od mene da bude ne može! O pameti... da ne pričamo. Apolitična sam osoba i zato ovo pišem! Niko ovo neće iskoristiti u svoje svrhe... moj mozak drugačije funkcioniše... meni paniku izaziva nedostatak informacija!
Ovde sam pisala isključivo svoje misli i impresije! Nikakvi subverzivni elementi učestvovali u tome nisu.. samo potreseni ljudi sa lica mesta. Da! I dalje mislim da se istina krije! Da! Da sam na vlasti, ovakve kao ja bi hapsila u ovom trenutku! Ali ja vlast nisam! Vlast mora biti i svesnija i pametnija od mene... ja pametna jesam, ali me u životu samo emocije vode.
P.S. Ono što nije moglo da uđe u zapisnik... Državni tužioče! Po kojoj logici sam ja subverzivan element?! Ekstremni sam nacionalista liberalnog pogleda na svet! Moje sumnje i misli su zločin... a u isto vreme Beogradom šetaju Žene u crnom! Nataša Kandić! Sonja Biserko! Po svakom zakonu one vrše čin veleizdaje na dnevnoj bazi! I one vam ne smetaju?! Ja vam smetam?! Što? Nema većeg Srbina od mene! Al ja sam od onih koje ne vole...al ih poštuju. Uhapsite me... samo nemojte da me tužite! Jer onda moram angažovati tim stilista, frizera, advokata. Ja te pare nemam... a možda mi Soroš da.... ljudi, sve vas volim... bez obzira što vas ne poznajem. Vama... i samo Vama se izvinjavam za moje preemotivne statuse! Namera mi je bila plemenita", napisala je Jelena.