Vesti
Sport
Pečnik: Radujem se zbog titule, ali ovako ne ide...
27.05.2014. 20:00
Izvor: RTS
Pečnik: Radujem se zbog titule, ali ovako ne ide...
Nejc Pečnik najavljuje odlazak iz Crvene zvezde. Sada se radujemo zbog titule, ali ćemo doći do realnosti, kaže Pečnik i podseća na lošu finansijsku situaciju u klubu.
Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone, Nejc Pečnik, otkrovenje Slaviše Stojanovića, presrećan je zbog osvojene titule, ali ističe da postoji mogućnost da već ovog leta napusti klub iz Ljutice Bogdana.
"Uzeo sam ranije Kup, sada je stigla i titula. Jedan od najvećih uspeha u karijeri, posle golova za plasman na Svetsko prvenstvo. Samo nas je inat progurao do kraja. Situacija nije dobra, ljudi u Crvenoj zvezdi trpe. Sad se zasluženo radujemo, ali doći ćemo do realnosti. Ne znam kako ćemo dalje", rekao je Pečnik, prenosi Sportski žurnal.
Pečnik je istakao da sada razmišlja o mečevima sa Argentinom i Urugvajem, koje će igrati sa reprezentacijom Slovenije, nakon čega će porazgovarati sa čelnicima crveno-belih.
"Šta će biti dalje - ne znam. Trebalo bi da popričam sa ljudima iz kluba. Ovako ne ide dalje... Moramo da budemo iskreni i kažemo da smo dobili svega oko dvadeset odsto od onoga što nam pripada u sezoni. Alarmantna je situacija u finansijskom smislu", rekao je Pečnik.
Slovenac kaže da su za njega zainteresovani neki klubovi, ali niko još nije poslao zvaničnu ponudu. Pečnik ima ugovor sa Zvezdom do juna 2015. godine.