Vesti
Žuta štampa
Vidovita Modelsica: Bivša poslanica Nevena Adžemović predvidela poplave!
09.06.2014. 20:00
Izvor: Press
Vidovita Modelsica: Bivša poslanica Nevena Adžemović predvidela poplave!
Bivša poslanica u Skupštini Srbije Nevena Adžemović, desetak dana pre poplava u emisiji “Ekskluziv” predvidela je katastrofu koja je zadesila Srbiju i detaljno opisala šta bi trebalo uraditi da se poplave spreče!
Dok je šetala pored Dunava, nekadašnja članica grupe “Models” je rekla kako se nada da neće doći do poplava, “zbog ovih velikih kiša koje padaju svaki dan bez prestanka”, a zatim je predstavila svoju strategiju za slučaj da se njene slutnje obistine.
- Da sam još uvek politički aktivna, u principu mislim da bih predložila da se sakupi i odvoji novac da se postave te neke brane, u tim nekim najugroženijim područjima i mestima. Takođe, mislim da ljudima koji su već poplavljeni, država treba da dostavi pomoć, hranu, vodu i sve što im je neophodno – objasnila je Nevena.
Adžemovićeva je dodala da je jako pogađaju stvari koje su vezane za poplave u Srbiji i apelovala je na državu da mora da reaguje kako bi se spasilo ono što se spasiti može.
- Trebalo bi više pažnje da obratimo na prirodu i da se trudimo da je u principu što manje zagađujemo koliko god je to u našoj mogućnosti – zaključila je “vidovita” Nevena.