Vesti
Sport
Ostavka kompletnog UO Crvene zvezde?
09.06.2014. 20:00
Izvor: RTS
Ostavka kompletnog UO Crvene zvezde?
Nakon velikog udarca u vidu izbacivanja iz evro-kupova na godinu dana, serija potresa na Marakani mogla bi da se nastavi večeras, na sednci Upravnog odora. Nezvanično, kompletan UO Crvene zvezde podneće ostavke
Kazna Uefe biće večeras glavna tema sednice UO Crvena zvezda, a beogradski sportski mediji najavljuju ostavku kompletne uprave kluba sa Marakane.
Pošto su iz Niona stigle odluke kakve očigledno niko iz kluba nije očekivao, u Crvenoj zvezdi će najverovatnije uslediti velike, skoro pa tektonske promene.
Nezvanične informacije govore da će posle neuspeha oko dobijanja evro-licenence kompletan Upravni odbor večeras podneti ostavke.
To praktično znači da će biti raspisani vanredni izbori a do izbora novog predsednika i rukovodstva, klub će voditi radna grupa sastavljena delom od članova UO i predsednik Skupštine Svetozar Miletić.
Kako prenosi "Mocart Sport", najozbiljniji kandidat da preuzme rukovođenje posrnulog giganta je Mirko Petrović, bivši predsednik KK Crvena zvezda, trenutno direktor Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca.