Vesti
Žuta štampa
Pinkove Zvezde od 1. septembra vodi Milan Kalinić?
10.06.2014. 20:00
Izvor: Svet Plus
Pinkove Zvezde od 1. septembra vodi Milan Kalinić?
Novi muzički šou "Pinkove Zvezde" koji počinje 1. septembra na istoimenoj televiziji najverovatnije će voditi glumac Milan Kalinić, koji je zaključno sa "Plesom sa zvezdama" završio svoj angažman na TV Prva.
Vlasnici ružičaste televizije, bračni par Milica i Željko Mitrović, navodno su uputili poziv Milanu Kaliniću tokom humanitarne akcije "Moje srce kuca za Srbiju" u kojoj je pored brojnih javnih ličnosti učestvovao.
"Milan je završio svoj angažman na Prvoj zaključno sa učešćem u Plesu sa zvezdama, a kako je odlaskom s te televizijske stanice ostao bez stalnog angažmana, rado je prihvatio poziv Mitrovića. On je bio nezadovoljan i time što dugo nije vodio nijednu atraktivnu emisiju, pa je rado prihvatio da bude deo ovako velikog šou-programa kao što su Pinkove zvezde", za "Kurir" je rekao upućeni izvor.
Kako ovaj dnevni list navodi, Milan će biti uključen i u pripremni deo novog muzičkog projekta pa ćemo ga gledati i na nekim audicijama, a prva je, podsećamo, u subotu 14. juna u zgradi televizije Pink na Dedinju.
Ipak, Milan kaže da još nije sklopio dogovor sa Pinkom, ali da nije tajna da pregovaraju.