Vesti
Žuta štampa
BEZ MILOSTI Vladimir Stojković: Bojana je narkomanka gladna seksa!
12.06.2014. 20:00
Izvor: Kurir
BEZ MILOSTI Vladimir Stojković: Bojana je narkomanka gladna seksa!
Shvatam da je ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno mnogo košta
Nakon što je jedan nedeljnik objavio da Vladimir Stojković ne plaća alimentaciju bivšoj supruzi Bojani Rajić za njihovog trogodišnjeg sina Lava, on je napokon progovorio o njoj, i to nimalo laskavo.
- Osobi kojoj navodno ne plaćam alimentaciju od 600 evra svojevremeno sam isplatio tričavih 26.000 evra unapred, da bi lagodno i bez stresa mogla da izdržava dete, za šta posedujem uredno potpisanu priznanicu - napisao je Stojković na svom profilu na Fejsbuku i naglasio da sumnja da je Bojana narkomanka:
- Shvatam da je ona ljuta jer zadovoljiti mesečne potrebe za MDMA drogom i ekstazijem verovatno mnogo košta, ali za to će morati da se obrati ljudima iz svoje prošlosti, s kojima je tesno poslovno sarađivala, jer će joj oni dati po nabavnoj ceni, zaslužila je. Šta uopšte očekivati od nekoga ko je mladost proveo igrajući oko šipke u ciriškim lokalima sa diskretnom uslugom po sobama.
Nažalost, ovaj podatak je do mene došao tek kad sam odlučio da sa osobom ne želim da nastavim život. Voleo bih da je bilo ranije. Isto bih voleo da su i svi ti muškarci koji su mi posle šapatom govorili o njenom promiskuitetnom ponašanju tokom braka bili malo agilniji, otvorili mi oči i prekinuli mi agoniju u samom povoju.
Ovako, ostaje samo da žalim i strepim za dobrobit svog deteta, koje bezbrižnost detinjstva provodi kao talac gramzive i nezajažljive majke, spremne na sve, da sebi, bez ikakvog rada, osigura život pijane milionerke. Na stranu njena neumitna seksualna glad, sporan je deo u vezi s tim što sebe tendenciozno želi da predstavi kao požrtvovanu majku, što niti je bila niti će ikada biti - zaključio je fudbaler.