Vesti
Sport
Džajić otišao, došao Terzić!
19.06.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Džajić otišao, došao Terzić!
Dragan Džajić, posle godinu i po dana, završio je drugi mandat na mestu predsednika FK Crvena zvezda, saznaje MONDO iz pouzdanih izvora.
Slavno ili neslavno? Stvar lične procene.
Jer, posle osvojene titule prvaka Srbije i prekinute šestogodišnje dominacije Partizana, usledilo je izbacivanje iz Evrope zbog nagomilanih i neizmirenih dugovanja prema bivšim igračima i trenerima, ali i drugim klubovima.
Posle dva, tri "neuspešna pokušaja", Džajić je zajedno sa šurakom, žestoko osporavanim generalnim sekretarom Miodragom Zečevićem, podneo ostavku u četvrtak predveče na sednici Upravnog odbora kluba, koji je ekspresno izabrao novog genseka.
Biće to bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije, aktuelni prvi čovek Zajednice Superlige i, sada već eks predsednik UO OFK Beograda, Zvezdan Terzić, potvrđeno je MONDU u klubu iz Ljutice Bogdana 1a.
Terziću će, bar do naredne Skupštine kluba, pored imena stajati i "v. d.", a potom bi njegova funkcija trebalo da postane i zvanična.
Do novih izbora, koji će biti raspisani na Skupštini, klub će voditi komisija u sastavu: predsednik Skupštine FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović, potpredsednici FK Crvena zvezda Nebojša Čović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i član UO Branko Radujko.