Vesti
Žuta štampa
Tanja Savić priznala: Ostala sam bez ičega i oca krivim za sve!
27.06.2014. 20:00
Izvor: Svet Plus
Tanja Savić priznala: Ostala sam bez ičega i oca krivim za sve!
Folk pevačica Tanja Savić oglasila se nakon porodične tragedije koja ju je zadesila kada joj je otac oduzeo kuću na Zvezdari, i priznala da je imala velike planove za svoju porodicu, ali da je njen otac kriv za sve.
Tanja je nedavno želela da proda nekretninu koju je svojim novcem kupila ne bi li obezbedila porodici dom na nekoj drugoj lokaciji, međutim došla je do bolnog saznanja da je otac prepisao nekretninu na svoje ime, te joj ni po koju cenu nije dozvolio da je proda.
"Ja sam godinama davala pare mami da mi čuva novac i oni su kupili kuću. Ja tada nisam bila tu, a oni su je prepisali na tatino ime. Sada kada je došlo vreme da meni novac treba, nisam mogla da dobijem odobrenje da mogu da prodam kuću", rekla je Tanja Savić za SrbijaDanas.com i navela da je u pitanju suma od oko 100 hiljada evra.
Razočarana pevačica odlučila je posle šokantnog saznanja i razočarenja da prekine svaki odnos sa ocem, dok je sa ostalim članovima porodice ostala u dobrim odnosima: "Razočarana sam jako. Imala sam velike planove za sebe i svoju porodicu, a sada sam ostala bez ičega, teško mi je zbog toga. Međutim, život ide dalje, ja ću zaraditi". Ipak, pevačica kaže da neće novac potraživati sudskim putem, jer se ipak radi o njenoj porodici.