Vesti
Sport
Lazović u Standardu, Gavrić na Marakani
02.07.2014. 20:00
Izvor: RTS
Lazović u Standardu, Gavrić na Marakani
Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde u protekloj sezoni Darko Lazović gotovo sigurno napušta Marakanu ovog leta, a njegov novi klub najverovatnije biće Standard iz Liježa. Zamena je već pronađena, iz kruševačkog Napretka stiže Nenad Gavrić.
Iako su se crveno-beli nadali da će ponuda biti veća od milion i po evra, Darko Lazović će za otprilike toliko novca najverovatnije preći u Standard iz Liježa, a njegovo mesto će zauzeti ofanzivni vezista Napretka Nenad Gavrić.
Portal Mocartsport izveštava da ukoliko se u narednih nekoliko dana ne pojavi neka "jača" ponuda, izvesno je da će dvasettrogodišnji Čačanin već krajem nedelje potpisati ugovor sa belgijskim velikanom.
Interesovanje za Lazovića pokazali su Olimpijakos i Ujpešt, čija je ponuda glatko odbijena, a pre tri godine uprava tadašnjeg predsednika Vladana Lukića odbila je ponudu austrijskog Salcburga od 4.500.000 evra.
Taj izvor navodi da je Crvena zvezda već našla zamenu, pošto je i zvanično dogovoren transfer Nenada Gavrića iz Kruševca u Beograd.
Na dovođenju brzonogog Gavrića insistirao je novi trener Nenad Lalatović, koji je sa svojim imenjakom uspešno sarađivao u Napretku.
Gavrić, koji je profesionalnu karijeru započeo u šabačkoj Mačvi a u poslednje dve godine bio je standardni prvotimac Napretka, sa šampionom Srbije dogovorio se o saradnji na tri i po godine.