Vesti
Sport
Đorđe Gagić ostaje u Partizanu
17.07.2014. 20:00
Izvor: Mondo
Đorđe Gagić ostaje u Partizanu
Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić i zastupnik centra Bojan Tanjević potvrdili "Sportskom žurnalu" da će centar ostati u Humskoj i sledeće sezone.
Posle vesti o odlascima Žofrija Lovernja, Davisa Bertansa, Bogdana Bogdanovića i Lea Vestermana, iz Partizana je stigla i potvrda ostanka jednog od iskusnijih igrača.
Đorđe Gagić (23, 211 cm), izuzetno važan "šraf" u junskom crno-belom šampionskom mehanizmu, definitivno će nositi dres kluba iz Humske bar još jednu sezonu.
"Sportski žurnal" objavio je u četvrtak informaciju da se menadžer srpskog centra Lućano Kapikjoni sastao sa predstavnicima Partizana i da su dve strane brzo sklopile dogovor.
"Kao što smo i očekivali, Partizan je zadovoljan onim što je Đorđe Gagić pružio, posebno u finišu sezone, kada je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule. Svi se slažemo da može mnogo da napreduje i da je ovo pravi potez za obe strane. Dakle, Gagić ostaje u Partizanu, ima važeći ugovor", izjavio je menadžer Bojan Tanjević, predstavnik agencije "Interperformans".
"Do eventualnog rastanka može da dođe samo u slučaju ponude koja bi zadovoljila interese obe strane, odnosno Partizana i igrača", razjasnio je on.
Sportski direktor crno-belih Dragan Todorić bio je kratak u vezi sa Gagićevim ostankom.
"Nema tu šta mnogo da se priča. Imali smo razgovor sa njim i sa menadžerom. To je sve u redu", izjavio je on.
Upitan za okolnosti pod kojima je Leo Vesterman napustio klub, govorio je malo duže, iako je istakao da još nema konkretne informacije.
"Rekli smo vam još odavno da neće ostati. Ništa još zvanično nismo dobili ni od njega, ni od menadžera po pitanju finansijskih detalja. I to bi trebalo uskoro da bude poznato", najavio je Todorić.