Vesti
Žuta štampa
Nema krize u njihovom braku: Jelena i Ivan jači nego ikada
24.08.2014. 14:00
Izvor: Blic
Nema krize u njihovom braku: Jelena i Ivan jači nego ikada
Pop pevačica kaže da je posle jednoipomesečnog odmora njen odnos sa Ivanom Bosiljčićem čvršći uprkos pričama da su pred razvodom.
Na loše vesti Jelena Tomašević nije oguglala iako je dugo na estradi. Ipak, pevačica je svesna da ne može da ih spreči, ali nije joj jasno zašto je nekome palo na pamet da izmisli krizu u njenom braku i u javnost plasira priču o njenoj žustroj svađi sa suprugom Ivanom Bosiljčićem ispred zgrade u kojoj stanuju.

- Nismo bili u Beogradu više od mesec dana, tako da je ta priča čista budalaština - kaže Jelena za „Blic“.
Jednoipomesečni odmor u Grčkoj i na Zlataru pevačica je iskoristila za uživanje s najmilijima. Ona je sa suprugom i dvogodišnjom ćerkom Ninom početkom jula spakovala kofere i otputovala na Egejsko more. S njima je krenula i baka, kako bi poznati supružnici mogli da se malo i osame.

- Ovo je bilo naše najlepše letovanje dosad. Bili smo u Grčkoj, u jednom malom mestu na Atosu, iznajmili smo kuću na plaži i uživali tri nedelje. Nina je bila centar naše pažnje, ali smo i Ivan i ja imali vremena samo za nas, jer je baka pomagala kad zatreba - priča Jelena.

Nakon bajkovitog letovanja na moru, pevačica i glumac su odlučili da odmor nastave u Ivanovom rodnom kraju, te su se uputili u porodičnu vikendicu Bosiljčića na planini Zlatar.

U žiriju „Pinkovih zvezdica“
Jelena će biti jedan od pet članova žirija šou-programa „Pinkove zvezdice“. Producenti su odabrali Jelenu zbog raskošnog glasa, ali i zato što je pobedila u prvom takvom šou-programu u Srbiji - „3K dur“. Kako saznajemo, Jelena neće biti previše stroga prema mladim pevačima do 15 godina.
- Dve nedelje uživali smo punim plućima u moćnoj planinskoj prirodi. Odatle smo se nedavno vratili u Beograd i sada se privikavamo na svakodnevne obaveze - kaže pevačica, koja je početkom nedelje nastupila u suprugovom rodnom Užicu na međunarodnom festivalu folklora „Licidersko srce“.

Evrovizijska zvezda uskoro bi trebalo da ukrsti glas sa Predragom Živkovićem Tozovcem.
- Tozovac je živa legenda naše prave narodne muzike. Na humanitarnom koncertu u Sava centru me je pohvalio i rekao da bi voleo da snimimo duet. Sve je ostalo na nivou priče, a ako se bude pojavila adekvatna pesma, koja će odgovarati i meni i njemu, snimićemo je. Inače, imala sam mnogo ponuda za duete, ali nije bilo odgovarajuće pesme. U budućnosti će sigurno biti više takvih saradnji - ističe Jelena.