Vesti
Žuta štampa
Tanja Savić u drugoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato"?
26.08.2014. 20:00
Izvor: Blic
Tanja Savić u drugoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato"?
Početak druge sezone šoua Tvoje lice zvuči poznato se bliži, pa je poznato sve više učesnika koji će nas zabavljati u novoj sezoni spektakluranog serijala
Nakon veoma uspešne prve sezone popularnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato neizvesnost o novim učesnicima raste, a među imenima koja ćemo možda gledati na malom ekranu svake subote našle su se i Ana Kokić, Jelena Gavrilović, Rada Manojlović, a sada i potvrđeno zvezda Granda - Tanja Savić.
Pevačica se na svom Fejsbuk profilu pohvalila novim angažmanom na Prvoj televiziji, uzbuđena zbog potpuno drugačijeg iskustva, a obzirom na njenu popularnost i dosadašnje imitacije, i Tanja će kao i njene kolege uspeti da osvoji publiku.
- Šta mislite o učešću u drugoj sezoni Tvoje lice zvuči poznato? Osećam se uzbuđeno - napisala je pevačica na društvenoj mreži.

Da li je sve sigurno?
Pozvali smo pevačicu da bismo detaljnije proverili informaciju da će ona učestvovati u šouu "Tvoje lice zvuči poznato". Ona nam je kratko odgovorila:
–Ne znam još uvek. Idem na sastanak sada, rekla je Tanja za "Pulsonline".
Do sada je poziv produkcije odbila Milica Todorović , dok je Rada Manojlović demantovala da je uopšte pregovala u vezi njenog honorara i učešća u pomenutoj zabavnoj emisiji.