Vesti
Sport
Drinčić zbog pritiska napustio CG
07.09.2014. 14:00
Izvor: B92
Drinčić zbog pritiska napustio CG
Fudbaler Partizana Nikola Drinčić u nedelju ujutro je napustio reprezentaciju Crne Gore, a kao razlog se pominje pritisak iz Beograda.
Crnogorci u ponedeljak od 20.45duelom sa Moldavijom počinju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine i Drinčićev izostanak je veliki udarac za njih.
“Drinčić nije mogao da izdrži pritisak i odlučio je da napusti reprezentaciju. Molim vas, nemojte više da me pitate o tome. Nije pritisak bio ovde, već gore, u Beogradu”, rekao je selektor Crne Gore Branko Brnović.
O kakvom pritisku je reč trenutno može samo da se nagađa, ali je Partizan u poslednjih nekoliko dana pretrpeo velike udarce zbog povreda igrača.
Prvo je Darko Brašanac na utakmici mlade reprezentacije povredio rebro, da bi u subotu Marko Ostojić na prijateljskoj utakmici zaradio prelom potkolenice.
Drinčić je ovog leta, inače, trebalo da napusti Partizan i pređe u redove Makabija iz Haife. Do realizacije transfera nije došlo jer izraelski klub nije želeo da plati obeštećenje koje su ‘crno-beli’ tražili, a vicešampion Srbije vezisti crnogorske reprezentacije nisu odgovorili na zahtev za povećanje plate.