Vesti
Žuta štampa
Bivši suprug Ivane Žigon: Umetnici su kao deca, ali ja ću Ivanu i Ademovića pomiriti!
26.09.2014. 20:00
Izvor: Press
Bivši suprug Ivane Žigon: Umetnici su kao deca, ali ja ću Ivanu i Ademovića pomiriti!
Priča o vezi, a potom i sukobu Ivane Žigon i Ninoslava Ademovića dobija neočekivan obrt. Naime, u ekskluzivnoj ispovesti za "Kurir" otac pevača benda Miligram Alena Ademovića Ninoslav rekao je da se razočarao u svoju bivšu ljubavnicu Ivanu Žigon jer ne govori javno da je on autor originalne muzike i aranžmana za mjuzikl „Stojte, galije carske“.
- Bio sam dve godine u emotivnoj vezi s Ivanom, ali smo se krili od paparaca i novinara - rekao je Ademović, dok je glumica ostala prilično suzdržana.
Međutim, u novom broju magazina Stori, koji je od danas u prodaji, Ivana je otvorila dušu i u ekskluzivnoj ispovesti se osvrnula i na Ademovićeve optužbe.
Ali to nije sve. Tokom intervjua s Ivanom naišao je njen bivši muž Grigorije - trčećim korakom. Kad ga je novinar Storija zamolio da prokomentariše izjavu o svemu što se desilo između Ivane i njega i intervju Ninoslava Ademovića, bivši iskušenik manastira Prohor Pčinjski, koji je zbog ljubavi s Ivanom napustio monaški život, rekao je:
- Šta da vam kažem? Ponosim se Ivanom! Pa jeste li videli ono čudo od spektakla? To može samo ona! Tako nešto nije još videla Srbija! Ninoslav i Ivana su tu muziku genijalno uradili zajedničkim snagama! Svaka im čast! Pozvaću ih na partiju tenisa i potrudiću se da pomirim taj sjajni umetnički tandem! Umetnici su kao deca - rekao je Grigorije, na šta je Ivana počela glasno da se smeje i dodala:
- Eto, to je onaj stari Griša, onaj kog sam toliko volela. Čovek koji je mom sinu podario prezime Žigon.