Vesti
Žuta štampa
OPROSTILA MU BATINE: Mia obnovila vezu sa bivšim dečkom?
10.10.2014. 20:00
Izvor: Press
OPROSTILA MU BATINE: Mia obnovila vezu sa bivšim dečkom?
Mia Borisavljević oprostila je dečku Nikoli Miniću batine koje je dobila pre tri godine.
Naime, pevačica je povukla i prijavu koju je pre tri godine podnela protiv njega za fizičko nasilje. Ona se nedavnopojavila sa njim na svadbi jednog prijatelja, čime je potvrdila nagađanja da je sa Nikolom ponovo u ljubavi.
"Mia i Nikola su ponovo u ljubavi. Ona je prešla preko batina koje je pre tri godine dobila od njega i sve mu je oprostila. Dogovorili su se da moraju da budu tolerantniji jedno prema drugom, a Nikola je shvatio kakvu grešku je napravio. Izvinio joj se za sve i dugo je molio za oproštaj, koji je na kraju i dobio", govori dobro obavešteni izvor.
Kako izvor navodi, Mia je Nikoli odavno oprostila, ali je pomirenje krila od prijatelja, budući da su gotovo svi do jednog osudili Minićevo batinanje. Ona i sada krije da je sa njim u vezi, pa je bilo pravo iznenađenje što su se zajedno pojavili na svadbi.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu.
"Ne znam šta da vam kažem, osim da je Nikola moj bivši momak", rekla je Mia ne želeći da komentariše to što se sa njim pojavila na svadbi.
Podsećanja radi, pevačica je krajem 2011. godine od Nikole dobila nekoliko šamara na parkingu ispred jednog prestoničkog kluba zbog toga što se Miniću učinilo da je pevačica u klubu flertovala sa drugim mladićem. Ove šamare Borisavljevićeva je prijavila policiji, a kasnije je povukla prijavu.