Vesti
Žuta štampa
NOVAK POSTAO TATA! Jelena rodila sina!
22.10.2014. 20:00
Izvor: 24 sata
NOVAK POSTAO TATA! Jelena rodila sina!
Najbolji svetski teniser Novak Đoković postao je otac. Kako saznajemo Noletova supruga Jelena na svet je juče donela zdravog dečaka i budućeg teniskog šampiona.
Kako saznaje "24 sata" Jelena se porodila prirodnim putem u privatnoj klinici koja se nalazi 20 kilometara od Monte Karla.
Mama i beba se odlično osećaju, a uz njih je sve vreme bio Novak.
Kako ne bi propustili Jelenin porođaj, u Monte Karlo su pre nekoliko dana otišli i njeni roditelji, Miomir i Vera.
Novak će uz svoju suprugu i prvog sina biti naredna tri dana, a od ponedeljka će već otići u Pariz na turnir.
Radost zbog ove lepe vesti brzo se proširila na Srbiju, gde su u svom stanu slavili ponosni deda i baka, Srđan i Dijana.
- Dete je najveći blagoslov i nešto najlepše što će život meni i mojoj Jeleni podariti - rekao je Nole u jednom intervjuu koji je dao nedavno.
Nole je krajem aprila objavio vest da će postati otac, ali sve do porođaja nije želeo da otkriva pol deteta, niti da govori o imenima o kojima su Jelena i on razmišljali. Tek, iako su mnogi članovi porodice možda priželjkivali curicu, tatu i mamu je obradovao dečak.
- Jelena je trudna, bićemo uskoro roditelji! Najsrećniji - napisao je pre nekoliko meseci Nole na "tviteru", sa fotografijom iz Atine, gde je bračni par bio na kraćem odmoru.
Novak i Jelena počeli su da se zabavljaju 2006. godine, a tri godine kasnije počeli su da žive zajedno. Rezidentija im je u Monte Karlu. Đoković se prošle godine verio sa svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom, a venčali su se letos na Svetom Stefanu.
Iako se sinoć niko od članova porodice, ni Novakovih kolega nije zvanično oglašavao, čestitke su odmah krenule da stižu sa svih strana, na hiljade Novakovih fanova je prosto "zatrpalo" društvene mreže sa porukama i lepim željama.

Novakov sin rođen kad i Nobel, Vidić, Kolridž...
Novakov i Jelenin sin rođen je 21. oktobra, i u horoskopu je vaga. Na isti dan, ali 1833. godine rođeni su i Alfred Nobel, čuveni švedski hemičar, dok na ovaj datum rođendan slave još Nemanja Vidić, naš sjajni fudbaler, pa izraelski političar Benjamin Netanjahu, reditelj Nikita Mihalkov, španski košarkaški reprezentativac Riki Rubio, muzičar Dizi Gilespi, glumac Ken Vatanabe, britanski pesnik Semjuel Tejlor Kolridž, teniser Bernard Tomić, fudbaler Pol Ins, i brojni drugi sportisti i slavne ličnosti.

Biće kreativan
Za ljude rođene u znaku vage kažu da je dominatna osobina njihov šarm, zatim harizma. Vole da su okruženi ljudima, imaju uravnotežen pristup prema životu, ne donose ishitrene odluke, niti imaju ekstremne stavove o bilo čemu. Nekada su neodlučni, ali se odlično uklapaju u svako društvo. Veoma su inteligentni i kreativni, odlični su pisci, glumci, slikari, a podjednako su fantastični i u drugim kreativnim oblastima. Nisu zlopamtila, ne vole svađe i prepirke, pišu "Večernje novosti".