Vesti
Žuta štampa
KOPIRA MADONU: Nataša Bekvalac izučava kabalu!
03.11.2014. 20:00
Izvor: Kurir
KOPIRA MADONU: Nataša Bekvalac izučava kabalu!
Drevno učenje koje je pre pola decenije bilo hit u Holivudu napokon je stiglo kod nas
Za kabalu se govori da sadrži najstarije mudrosti sveta i da otkriva sve duhovne i fizičke zakone koji upravljaju kosmosom i ljudskom dušom. Neki tvrde da su je učili čak i Vilijam Šekspir, Isak Njutn i Sigmund Frojd. Sada je uči i Nataša Bekvalac.
Kako kaže Natašina bliska prijateljica, pevačica se potpuno posvetila kabali.
"Nataša više nije ishitrena, brzopleta i impulsivna. Smirenija je i stvari rezonuje znatno drugačije. Za to je zaslužna kabala", kaže naša sagovornica.
Nataša kabalu uči u Zemunu i svi koji je privatno poznaju tvrde da na nju utiče veoma pozitivno. Ona sama, međutim, ne želi da u medijima priča o tome.
"Možemo da pričamo o karijeri, novim pesmama, nastupima, ali ne o ovakvim stvarima i bilo čemu sličnom što zadire u moju intimu", kratko nam je rekla pevačica.
Ovo učenje je veoma popularno među svetskim zvezdama, a trend je još pre 18 godina pokrenula kraljica popa Madona. Ona je zbog kabale čak i promenila ime u Ester! Madona tvrdi da joj je to učenje pomoglo da dostigne duhovnu čistoću. Dok su bili u braku, Demi Mur i Ešton Kučer su koristili svaku priliku da pokažu koliko su privrženi tom učenju.