Vesti
Žuta štampa
SKANDAL: Bosanci traže ukidanje emisije Ivana Ivanovića!
02.12.2014. 20:00
Izvor: Kurir
SKANDAL: Bosanci traže ukidanje emisije Ivana Ivanovića!
Predstavnici udruženja Žena - žrtva rata u BiH ljuti na TV lice jer je, kako kažu, uvredio žrtve rata i silovane žene
Udruženje Žena - žrtva rata iz Sarajeva i posetioci mnogih portala u Bosni traže da se emisija „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ više ne emituje u Federaciji.
Naše susede uvredio je vic koji je popularni voditelj ispričao u petak u svom šouu. Ivanović je rekao da je od 1995. godine porastao broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine i posle kažu da „plavi šlemovi“ ništa nisu radili.

Povezuju ga sa Cecom
- To pišu i govore oni koji su iz agresorske Srbije. Da ima suda i sudske pravde, mi bismo najradije u ime udruženja pokrenuli krivičnu prijavu protiv njega. Poručujem mu da su nad 98 posto žena silovanje izvršili pripadnici srpskog naroda - rekla je za portal Kliks.ba Bakira Hasečić, predsednica udruženja Žena - žrtva rata.
Protiv Ivanovića i njegovog emitera FTV glas su digli iz Saveza udruženja logoraša Kantona Sarajevo i Društva za ugrožene narode, a tamošnji mediji mu zameraju što je blizak prijatelj Svetlane Ražnatović.

Ivan bez komentara
U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da dođemo do komentara Ivanovića, ali je ostao nedostupan do zaključenja broja. Iz Službe za odnose s javnošću Prve smatraju da je vic pogrešno protumačen.
- Nismo imali nameru da bilo koga uvredimo i žao nam je ako je to tako shvaćeno. Izjava je pogrešno protumačena jer nema pomena o silovanju - kažu za Kurir iz TV Prva.

TV Prva:
Nismo imali nameru da bilo koga uvredimo i žao nam je ako je to tako shvaćeno. Izjava je pogrešno protumačena jer nema pomena o silovanju

Šta je rekao Ivanović:
- 1995. godine porastao je broj Bosanki koje rađaju pre petnaeste godine i posle kažu da „plavi šlemovi“ ništa nisu radili