Vesti
Žuta štampa
PUKLO PRIJATELJSTVO!? Toni izradio Željka!
03.12.2014. 20:00
Izvor: Press
PUKLO PRIJATELJSTVO!? Toni izradio Željka!
Toni Cetinski i Željko Joksimović prekinuli su dugogodišnje prijateljstvo, a po svemu sudeći i saradnju, i to zbog koncerta u Makedoniji. Naime, hrvatski pevač održao je u Skoplju, u hali „Boris Trajkovski“ koncert, a kao specijalni gost pojavio se naš dvostruki predstvanik za pesmu „Evrosonga”.
Kako za „Alo!“ priča izvor sa lica mesta, problem je nastao jer je Toni najavio Željkov dolazak u Skoplje, a našem najpopularnijem pevaču to nije ni javio. Namazano, nema šta.
- Toni se dugo pripremao za koncert u Skoplju. Reklama je svuda išla, a na konferenciji za štampu je najavio i Željkov dolazak. Željku je javio tek nakon što je obavestio publiku. Sreća, pa je Joksimović profesionalac i otišao je zbog ljudi koji ga tamo vole, a i kako bi ispoštovao Tonija, iako on njega nije. Odložio je čak i neke svoje privatne obaveze kako bi ispao korektan - priča naš izvor i dodaje da Cetinski ni time nije bio zadovoljan i da je nakon koncerta besneo.
- Niko ne zna šta je zapravo bio problem u Tonijevoj glavi i zašto je bio besan. Izgleda da mu nije bila dovoljna jedna duetska pesma koju je Željko otpevao sa njim nego je hteo više. Na afterpartiju nije želeo da progovori reč o Željku, a ni sam Joksimović nije ostao na zabavi. Definitivno je da njihov odnos više nikada neće biti kao pre - ispričao nam je izvor.
Kada smo pozvali PR službu našeg poznatog pevača oni su nam samo kratko rekli:
- Željko je dobio poziv od Tonija da dođe u Skoplje i otpeva sa njim pesmu „Zabluda“ što je i učinio. Sve druge informacije ne bismo komentarisali.