Vesti
Žuta štampa
DVA KONCERTA IVANA LJUBE: Pobednik Velikog brata pred beogradskom publikom!
05.12.2014. 20:00
Izvor: Kurir
DVA KONCERTA IVANA LJUBE: Pobednik Velikog brata pred beogradskom publikom!
Prvi, koji će biti održan u svečanoj sali muzičke škole "Stanković" (Kneza Milosa 1a), zakazan je za 07.decembar sa pocetkom u 19 sati, a drugi će biti održan u svečanoj sali muzičke škole "Vladimir Đorđević" (V.Jagića 5), 8. decembra
Pobednik prvog Velikog brata, pijanista Ivan Ljuba, odrzaće dva koncerta u Beogradu.
Prvi, koji će biti održan u svečanoj sali muzičke škole "Stanković" (Kneza Milosa 1a), zakazan je za 07.decembar sa pocetkom u 19 sati i to u organizaciji Udruženja muzičkih umetnika Srbije. Drugi će biti održan u svečanoj sali muzičke škole "Vladimir Đorđević" (V.Jagića 5), 8. decembra sa početkom u 19 sati.
Na programu će biti dela Betovena, Debisija, Lista, a oba koncerta su besplatna.
Ivan Ljuba je diplomirani pijanista, nakon pobede u rijaliti programu "Veliki brat" u potpunosti se posvetio karijeri pijaniste. Šansu da započne muzičku karijeru pružio mu je sadašnji ministar kulture Ivan Tasovac koncertom sa Beogradskom filharmonijom u Kolarčevoj zadužbini, bilo je to u junu 2007. godine kada je debitovao koncertom za klavir i orkestar Rikarda Adinsela, kojim je dirigovao Dorijan Vilson.
Iste i naredne godine Ivan je imao resitale u Šapcu, Smederevu, Subotici... Oprobao se u kamernoj, jazz, filmskoj muzici. Nastupao je u Kolarčevoj zadužbini, Gvarnerijusu, Domu kulture studentski grad, UK Parobrodu, Kuci Đure Jakšića....Pored muzike, Ivan se uspešno bavi paraglajdingom, biciklizmom i ronjenjem, a velika ljubav su mu priroda i ptice.