Vesti
Žuta štampa
Ceca: Pokloniću mom Veljku Milicu Todorović
07.12.2014. 14:00
Izvor: Blic
Ceca: Pokloniću mom Veljku Milicu Todorović
U jeku turneje, priprema za slavu i pred novogodišnji nastup pevačica najviše strepi kako će u sredu proteći slavlje njenog prvenca.
- Ne pamtim kad mi je do nečega bilo ovako stalo kao sad do Veljkovog rođendana. Imam tremu iz velike želje da sve bude dobro, ubija me strepnja. Biće dobro ako se svi lepo provedemo i Veljko bude zadovoljan i srećan - iskreno kaže pevačica za „Blic“.

Folk zvezda ne krije da je pomalo umorna od organizacije Veljkovog rođendana jer u pripremama učestvuju samo ona, njena sestra Lidija i ćerka Anastasija. Blizu 250 ljudi okupiće u hotelu „Hajat“, a najvažnije je ko će sa kim da sedi.
- Skoro sve smo uradili, sad smo zatrpani spiskovima. Treba ugoditi zvanicama i smestiti ih sa društvom koje im najviše odgovara. Ne pitajte kako mi to teško pada - kaže Ceca sa osmehom.

Pevačica je objasnila i da Veljkovo punoletstvo ne donosi nikakve promene, te da će njen naslednik i dalje ostati da živi na istoj adresi. Međutim, otkriva da mu je ispunila specijalnu rođendansku želju.

- Možda Veljko očekuje da mu 18. rođendan donese neke promene, ali njih neće biti. Nastaviće da studira i da se obrazuje. Tražio je da mu za rođendan pevaju Saša Matić i Milica Todorović i da platim žurku. Malo li je?! I na sve to rekao mi je da i ja moram da pevam - raspoloženo priča Ceca. Budući da je među njenim prijateljima mnogo pevača, na podijumu će biti gužva jer u dobroj atmosferi svi propevaju. A i Veljko je spremio svoj rep repertoar kojim će iznenaditi zvanice. Slavljenik je odabrao i garderobu za taj veliki dan. Ceca će blistati u haljini Meline Džinović, a njenu kreaciju će nositi i u novogodišnjoj noći, u kojoj će pevati u Beogradu.

MIlicu prvo hteo Nole
Zgodna zvezda „Granda“ Milica Todorović letos je pevala na svadbi Novaka Đokovića na zahtev mladoženje, njegove braće i prijatelja. Posle njih lepu Micu izabrao je i Veljko Ražnatović kao najlepšu i najzgodniju pevačicu mlađe generacije. Milica ne želi da se oglašava ovim povodom, kao što ni letos nije htela da priča o svadbi Đokovića. Nema sumnje da će na repertoaru biti njeni hitovi poput „Tri čase“, ali dobro je poznato da Milica voli da zapeva i pesme svojih koleginica i da tako dovede atmosferu do usijanja. Veljko je već najavio gostima da ih čeka lud provod.