Vesti
Žuta štampa
BANKROT: Topalko ostao bez prebijene pare!
16.12.2014. 20:00
Izvor: Press
BANKROT: Topalko ostao bez prebijene pare!
Milan Topalović Topalko osetio je na svojoj koži kaok izgleda imati pa nemati. Naime, pevač je potpuno bankrotirao otkako se trastao od svoje supruge Vesne.
Pevač je, naime, jedno vreme živeo u hotelu, a kada mu je ponestalo para, prešao je u iznajmljeni stan koji mu je prijatelj platio unapred nekoliko meseci, kažu izvori bliski pevaču.
"Otkako se iselio iz zajedničkog stana, Topalku je sve krenulo naopako. Ušteđevinu koju je imao potrošio je na na hotel, u kojem je bio skoro tri nedelje, pa mu je dobar prijatelj pomogao tako što mu je unapred platio jedan stan u kojem Milan sada živi. On sad prihvata svaku tezgu, ne beži od posla, ali ne radi ni on kao pre", rekao je dobro obavešten izvor i dodao da se po Topaloviću može videti da mu ne cvetaju baš ruže.
"On je u poslednje vreme vrlo nervozan, ume da bude i neprijatan, ne ume da sakrije neraspoloženje. Nema para, sa ženom ne živi, sa ljubavnicom se često svađa. Kupio je pre nekoliko meseci automobil, ali će sada da ga prepiše na druga, a on će bukvalno da ga koristi kada mu je neophodan jer su kola na lizing, a on ne može da plaća i to. Vredan je čovek, verujem da će se se izvući iz svega ovoga, ali sada ga je baš sa svih strana snašlo ludilo, problemi", rekao je izvor.
Milan Topalko se nije javljao na telefon kako bi potvrdio ove informacije.
Podsećamo, Topalko je bio drugoplasirani u finalu Zvezde Granda i tada je dobio automobil koji vozi njegova žena, da bi potom ušao u rijaliti šou Farma gde je pobedio i dobio 100.000 evra. Tada je sa suprugom i ćerkom prešao u Beograd, iznajmio stan, kupio automobil i uložio ostatak para u album.