Vesti
Sport
"Valjak" upalio motore, Nikolić veruje u osvajanje titule
12.01.2015. 20:00
Izvor: RTS
"Valjak" upalio motore, Nikolić veruje u osvajanje titule
Fudbaleri Partizana započeli su u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu pripreme za prolećni deo sezone u kojem će učiniti sve da iskoriste šest bodova prednosti u odnosu na šampiona Crvenu zvezdu i osvoje titulu prvaka Srbije.
Trener Marko Nikolić istakao je da prvenstvo nije rešeno uprkos velikoj bodovnoj prednosti na tabeli.
"Igračima želim da se što bolje spreme, najbitnije je da svi budu zdravi. Na dostojanstven način predstavljali su klub u prvom delu sezone i upravi dali obavezu i skrenuli pažnju na sebe. Ništa nismo osvojili, pehar nije u našim rukama, jer je tek završen prvi deo. Imamo iskustvo iz prošle godine, znamo kakva nas bitka očekuje, ali verujem da je možemo dobiti", rekao je Nikolić novinarima.
Crno-beli će do 20. januara trenirati u Beogradu, posle čega će drugu fazu priprema odraditi u turskom Beleku.
Novi predsednik Partizana Zoran Popović poželeo je igračima da osvoje duplu krunu i ostvare svih 15 pobede u nastavku Superlige.
"Pored toga želimo još bolje rezultate u Evropi, ambicije kluba su jasne, uvek idemo na trofeje. Učinićemo sve da obezbedimo maksimalne uslove, kakve igrači zaslužuju, nadam se da će opravdati poverenje", naveo je Popović.
Treneru Nikoliću na prozivci se javilo 28 fudbalera, među kojima i Branko Pauljević koji je prvih deo sezone proveo na pozajmici u Radničkom iz Niša.
Golmani: Milan Lukač, Živko Živković, Filip Kljajić.
Odbrana: Vladimir Volkov, Miroslav Vulićević, Nemanja Petrović, Miloš Ostojić, Lazar Ćirković, Branko Pauljević, Branko Ilić, Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović.
Sredina: Saša Ilić, Saša Marković, Nikola Ninković, Nikola Drinčić, Predrag Luka, Darko Brašanac, Danilo Pantić, Petar Grbić, Andrija Živković, Saša Lukić, Ivan Petrović.
Napad: Danko Lazović, Ivan Šaponjić, Petar Škuletić, Nemanja Kojić, Nenad Marinković.