Vesti
Žuta štampa
ANA STANIĆ O SRĐANU: Baš me briga šta on priča!
19.01.2015. 20:00
Izvor: Press
ANA STANIĆ O SRĐANU: Baš me briga šta on priča!
Srđan Čolić napravio je pravu pometnju kada je u jučerašnjem intervjuu u Kuriru prvi put javno priznao da se svojevremeno zabavljao sa Anom Stanić i Aleksandrom Perović, koje su bile članice njegovog benda Mobi Dik. Čak je progovorio i o seksu s njima i otkrio koja mu je bila bolja za koju veličinu kreveta.
Pozvali smo Stanićevu, koju su reči bivšeg dečka slatko nasmejale:
- Mene to uopšte ne zanima. Nemam komentar. Sa detetom sam i ne mogu da pričam - kratko je rekla pevačica, koja je sa Srđanom bila četiri godine u vezi.
Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa Perovićevom, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. Čolić se dotakao i Ane Kokić, za koju je rekao da je na početku karijere samo zevala. Nju nije dotakao taj epitet „otvaračice usta“ i ističe da je vredno radila kako bi se oslobodila tog „prilepka“:
- Nikada nisam krila da je na dva albuma grupe Energija pevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina, i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pevanjem. Već na trećem albumu pevala sam ja. I bar u mom slučaju, nisam bila neko ko je bio željan samo slikanja. Zato sam učila, vredno radila i trudila se kako bi razbila predrasude i oslobodila se etikete „otvaračice usta“ - kaže Ana za Kurir.