Vesti
Sport
Radonjić: Favoriti smo, sa razlogom
19.02.2015. 20:00
Izvor: RTS
Radonjić: Favoriti smo, sa razlogom
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je "sasvim prirodno" što je njegova ekipa favorit na predstojećem završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.
"Igre koje smo pružili do sada su nas stavile u ulogu favorita, što je sasvim prirodno, i normalno da postoji zadovoljstvo što smo tako izgledali od početka sezone. Nadam se da ćemo tako i nastaviti", rekao je Radonjić novinarima u Beogradu.
Zvezda će sutra od 21.00 igrati u Nišu protiv Konstantina u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.
"Idemo tamo da uradimo dobar posao i što zdraviji i spremniji da dočekamo rivala u polufinalu. Očekujemo da opravdamo ulogu favorita i pobedimo Konstantin", kazao je Radonjić.
Radonjić je rekao da veruje da će njegova ekipa igrati u finalu nacionalnog kupa.
"Sve ekipe imaju ambicije u Kupu. U 40 minuta sve može da se dogodi. Verujem da ćemo ipak i nakon polufinala nastaviti takmičenje", kazao je Radonjić.
On je naveo da njegova ekipa i dalje ima velikih problema, s obzirom na to da se posle Nemanje Dangubića i Stefana Jovića lakše povredio i Branko Lazić.
Trener Zvezde je istakao da tokom završnog turnira u Nišu očekuje "praznik košarke".
"Najviše bih voleo da ta četiri dana budu praznik košarke i da se svi na taj način ophodimo. Da se uživa u košarci, da se na terenu vidi ko je bolji, da se čestita osvajaču. Voleo bih da sve protekne na najvišem nivou", rekao je Radonjić.
Takmičenje u Kupu Radivoja Koraća počinje danas duelom Metalca i Vršca od 17 sati. Druga četvrtfinalna utakmica između Partizana i Vojvodine počinje od 21 sat. Osim Zvezde i Konstantina sutra igraju još Mega Leks - FMP (17).