Vesti
Svet
Kakva pljuvačina po Putinu!
19.02.2015. 20:00
Izvor: Mondo
Kakva pljuvačina po Putinu!
Nemci snimili skandalozni dokumentarac o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kom, navodno, iznose njegov "prljav veš", a sve prenosi britanska štampa
Dejli mejl piše da se u filmu navodi da se Putin "užasava" starenja i da se podvrgao faceliftingu kako bi dobio "mladalački i dinamičan izgled".
Isti dokumentarac tvrdi da je Putin tukao i svoju bivšu suprugu Ljudmilu i da ima "neverovatne zablude o kontroli".
Tu je i bizarna tvrdnja da spava do podne i radi isključivo u poslepodnevnim satima, pošto doručkuje sveži sir.
Dodaje se i da voli toplo-hladne kupke i vežbanje u teretani opremljenoj vrhunskom američkom sportskom opremom kako bi držao svoju figuru besprekornom.
Prema jednom obaveštajnom izvoru sa Zapada, koji se navodi u istom dokumentarcu, Putin je navodno imao i facelifting 2010. godine.
Dokumentarac tvrdi i da Putin stalno kasni na sastanke. "Čak je i englesku kraljicu naterao da ga čeka pola sata, a svoje ministre i nekoliko sati", kaže jedan izvor iz Kremlja.
Nemačka TV kuća ZDF nazvala je dokumentarac o Putinu, "Putin the Man" i to je priča o dečaku iz siromašnog dela St. Peterburga, koji napreduje do mesta špijuna u KGB-u.
U periodu između 1985. i 1990. godine, opisivan je kao "pijana lenština", dok je vodio odeljenje KGB-a u Drezdenu, u bivšoj Istočnoj Nemačkoj, tvrde autori filma.
Dodaje se da je jedan njegov tada nadređeni kolega tvrdi da je bio "špijun za stolom, mačista koji igra na sigurno".
Neke njegove bivše kolege se u filmu prisećaju da se ponašao razuzdano i po rođendanskim zabavama, gde je jednu kolegicu na proslavi njenog oca snažno zgrabio i ljubio i grlio. Kolege iz KGB-a tvrde i da je voleo alkohol.