Vesti
Žuta štampa
Bora Đorđević raskinuo sa Slovenkom?
24.02.2015. 20:00
Izvor: Press
Bora Đorđević raskinuo sa Slovenkom?
Nikad u životu neću raskinuti sa Dubravkom, bez obzira na to da li smo zajedno ili nismo - rekao frontmen “Riblje čorbe”
Par se upoznao Upoznali su se prošle godine na jednom od “Čorbinih” koncerata u Ljubljani, a ljubav je planula gotovo na prvi pogled, u garderobi, odmah posle nastupa, uprkos velikoj razlici u godinama.
Bora je često boravio u Ljubljani, a Dubravku je zaprosio na odmoru na Maldivima. Posle toga par je letovao i na grčkom ostrvu Astipalea. Mada je verenicu krio od javnosti, u znak ljubavi Bora je Dubravkin lik istetovirao na nadlanici leve ruke.
Kako saznajemo od izvora bliskih srpskom rokeru, par se u poslednje vreme često svađao. Dubravka je, kažu, imala silne prohteve koje Bora nije mogao da joj ispuni. Stoga je odlučio da neko vreme ne odlazi u Sloveniju. Tragom ove informacije pozvali smo u ponedeljak Đorđevića, ali je on bio prilično zagonetan.
- Ništa od toga nije tačno - rekao je za Novosti Bora Čorba. - Nikad u životu neću raskinuti sa Dubravkom, bez obzira na to da li smo zajedno ili nismo. Neka svako ovo protumači kako želi. To je jedino što imam da kažem.